dimarts, 20 de gener del 2015

VIDEO CONFERÈNCIA BARCELONA WORLD RACE


Ahir vam anar amb cicle superior  al plató de la TV de la Barcelona World Race a fer una videoconferència amb el regatìsta del Gaes Gerard Marín.Tres companys vam fer-li 3 preguntes: sobre el menjar, sobre la relació amb la seva companya i  sobre el millor i el pitjor moment que havien tingut fins ara en la  regata. També vam escoltar a un regatista suís que es diu Bernard Stamm i que va en el vaixell Cheminées Poujoulat, que ara és el primer.

La persona que ens va atendre era la Cristina,.Ens va explicar com es connectava al vaixell per via satèl·lit i va dir que és obligatori que els vaixells de la regata portin l´aparell que comunica via satèl·lit, per seguretat. També ens va explicar què era el mode fantasma, per no ser detectat pel radar dels altres vaixells. Al final,.en van preguntar com anava el nostre treball a l´aula.

El director de la regata, que es diu Denis Horeau, ens va explicar el temps que feia a les zones on estaven els vaixells. Ens ho van explicar en angles i en  francès i després un noi que es diu Santi ens ho van traduir al català.

Enllaç del noticiari del dia on es veu un moment de la videoconferència amb el GAES

https://www.youtube.com/watch?v=lu3OJY2Pxyw&index=1&https://www.youtube.com/watch?v=lu3OJY2Pxyw&index=1&list=PLb8aj5l6pY3TGnhoJAAeOE5Q28LGXGxu0list=PLb8aj5l6pY3TGnhoJAAeOE5Q28LGXGxu0


Text elaborat en grup














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada