divendres, 28 de novembre del 2014

EL NEN DE LA BICICLETA



Hola

El dia 17 de novembre vam anar al cinema Girona, que està al carrer Girona, a veure "El nen de la bicicleta.

Primer vam fer una activitat abans de la pel·lícula en què representants de tots els cursos llegien el treball fet a classe sobre els temes dels quals tractava.

La pel·lícula tracta  d'un nen a qui el seu pare va  deixar en una casa d'acollida. El nen es diu Cyril i està buscant  al seu pare perquè vol tornar a viure amb ell. Un dia.s` escapa i va a la casa del seu pare i no està!.  Després al Cyril veu que els  educadors de la casa d'acollida el van a buscar. Amb  ells entra a la casa del pare i veu que està buida. i se'n volt anar de l' edifici. Entra a la consulta d'una doctora i  veu a una noia  i se li abraça fort. Li explica que ha perdut la seva bicicleta. La noia, que es diu Samantha, li busca la bicicleta pel barri i li porta a la casa d'acollida.  Li diu al nen  que el seu para la va vendre i ell no s'ho creu. La noia li dóna la bicicleta i el Cyril li demana poder anar amb ella els caps de setmana. La Samantha l'ajuda a buscar al seu pare i el troben treballant en un restaurant. El nen s'adona que el seu para no el vol veure ni viure amb ell. També li diu que no torni. Llavors se sent molt malament, comença a donar-se cops de cap i la noia l'abraça. Un dia li roben la bicicleta i coneix a un noi més gran que ell que es diu Wes. Es fan amics, però l'altre noi el que vol en  realitat és que el Cyril  robi al propietari d'una botiga. El Cyril fereix a l'home i al seu fill  amb un bat de beisbol per robar-los els diners, però li veuen la cara i el West s'enfada molt amb ell i no vol saber-ne res d'ell. . Llavors el nen li porta els diners al seu pare, que no els  accepta. El Cyril torna  a casa de la Samantha. La policia l'està buscant. La noia el porta a comissaria i fan un tracte amb l' advocat i l'home que ha ferit.  Després va a una benzinera a comprar carbó i  el fill del venedor  el persegueix per pegar-lo. El Cyril  es puja a un arbre i el fill li tira pedres i el nen cau i queda  inconscient.  Llavors arriba el pare, pensa que el nen ha mort i li diu al fill quina mentida explicaran a la policia, per protegir-lo. Al final es Cyril es desperta i se'n va a casa.


El nen int5entant trucar al pare
El Cyril i la Samantha
És una pel·lícula molt bona. Al llarg de la pel·lícula, el protagonista va vivint diferents sentiments: tristor, alegria, ràbia... A tots ens va agradar...Us la recomanem molt!



Després de veure El nen de la bicicleta vam explicar totes les nostres idees, també vam fer preguntes sobre la pel·lícula i al final de tot vam explicar els nostres sentiments.

Marc i Alfonso










1 comentari:

  1. US FELICITEM PEL VOSTRE BLOG I ESPECIALMENT PER AQUESTA ENTRADA SOBRE LA PELI QUE VAM VEURE ELS DOS GRUPS.MOLT BEN EXPLICADA!!
    CLASSE DE CICLE SUPERIOR I EL SEU TUTOR

    ResponElimina