dilluns, 17 de març de 2014

VISITA A TV3 I CATALUNYA RADIO

L'altre dia,dimarts 11/3/14, vam anar la classe de 1r i de 2on conjuntament a veure les instal·lacions de TV3.

Primer, vam sortir d'aquí a les 8:45 i vam anar caminant fins a Maragall. Allà vam agafar la línia 5 fins a Sant Ildefons. I un autobús local, el L46 que ens va deixar davant de TV3. Vam entrar dins, i ens van fer un control de seguretat, (detector de metalls i escàners).

Un cop vam passar el control de seguretat, vam entrar a un dels platós de TV3, on es fa el telenotÍcies i el temps. Després ens van ensenyar els vehicles que tenen, o sigui, els camions que utilitzen per anar als llocs on fan notícies. I després, vam veure decorats. Un que vam veure va ser el del Club Super 3! tots pensàvem que era una casa de veritat i que estava a Montjuïc.
                                                  
Quan vam acabar de veure la TV3, vam anar a agafar el tramvia per anar a Francesc Macià a veure Catalunya Radio. Ens van tornar a fer un control de seguretat igual que l'anterior. Ens van ensenyar les principals sales de gravació i vam acabar a la 13: 10.

Llavors, per tornar vam agafar el 32 fins a la Plaça del Nen de  la Rutlla i allà tothom va baixar per anar a l'escola Rel, excepte jo, que vaig seguir fins a casa del meu pare per dinar.  

 Pol

      Edifici de TV  i  unitat mòbil de TV3
       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada